Werkwijze

Wij maken gebruik van een aantal standaard pakketten die wij speciaal ontwikkeld hebben voor kleine tot middelgrote websites. U kunt deze onderdelen los afnemen of combineren tot een pakket. De keuze is aan u!

Adwords optimalisatie

zoeken

zoeken

Google Adwords is een belangrijk onderdeel van zoekgigant Google. Het laat bedrijven toe reclame te maken op de Google-websites, alsook op websites die gebruik maken van Google AdSense. Het zijn advertenties gebaseerd op zoekwoorden gedefinieerd door de adverteerder. Als er op één van deze zoekwoorden wordt gezocht, wordt de advertentie naast of boven de zoekresultaten weergegeven.

Optie 1:
Eenmalige optimalisatie van de Google Adwords campagne met een review van de huidige campagne en de aanpassingen die nodig zijn om tot een succes te komen. Alle aanpassingen zullen met u besproken worden waarna wij alle wijzigingen zullen doorvoeren. Uiteraard houden wij hier rekening met het budget en uw wensen.

Optie 2
Iedere maand controleren wij uw Adwords campagnes en optimaliseren wij de accounts. Uiteraard zorgen wij dat wij iedere keer u een rapportage sturen met de werkzaamheden die we hebben uitgevoerd. Door het configureren van een ‘performance dashboard’ houden wij dagelijks de campagnes in de gaten en kunnen indien nodig ingrijpen.

Voor meer informatie hierover kunt u geheel vrijblijvend contact met ons op nemen.

Expert review
Op een gebruikersvriendelijke website kan een gebruiker moeiteloos navigeren ‐ gedachteloos bijna. Als een gebruiker de site gaat onderzoeken, en pagina na web pagina bevestigd ziet dat hij of zij op de juiste weg is, zal de bezoeker langer op de site blijven ‐ zodat van een bezoeker een klant gemaakt kan worden. Gebruiksvriendelijkheid.
Usability consulting in de vorm van een Expert review is een gestructureerde analyse met praktisch uitvoerbare adviezen als resultaat. Zie het als een APK keuring voor uw website. We doen dit aan de hand van algemeen geaccepteerde usability richtlijnen, sterk rekening houdend met de gevolgen die deze kunnen hebben voor marketing en branding / imago. In onze rapportage geven we aan of iets in onze ogen onmiddellijke aanpassing behoeft, of dat het minder urgent is. En als iets goed is dan zeggen we het ook!

Voor meer informatie hierover kunt u geheel vrijblijvend contact met ons op nemen.

Installatie en configuratie Google Analytics
Google Analytics is een gratis dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van o.a. de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Aan de hand van deze informatie kan een webmaster eventuele reclame campagnes of zelfs delen van de website aanpassen aan het gedrag van de bezoeker.
Google Analytics is nauw verbonden met Google Adwords, hierdoor is het voor een webmaster eenvoudig om reclamecampagnes te beheren en zo nodig aan te passen.
Wij stellen voor u de doelen in, plaatsen de codes op de pagina en configureren een aantal standaard rapportages die u dagelijks, wekelijks of maandelijks kunt ontvangen. Hierdoor bent u zich altijd bewust van de prestaties van uw website

Voor meer informatie hierover kunt u geheel vrijblijvend contact met ons op nemen.

Zoekwoord optimalisatie
Zoekmachine‐optimalisatie (SEO) is een onderdeel van zoekmachine marketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de reguliere zoekresultaten van een zoekmachine, op voor de webpagina relevante trefwoorden of zoektermen. Aangezien de plaatsing in die reguliere resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachine‐adverteren.
TSICT maakt voor u een analyse van de huidige site en de plaats in de zoekmachines. Aan de hand hiervan maken wij een rapport waarin we aanbevelingen doen op zoekwoord niveau. Eventuele aanpassingen op de website kunnen wij ook voor u doen. Wij vragen en plaatsen diverse links aan naar uw website zodat u belangrijker wordt op het internet en daardoor hoger zal scoren.

Wij houden ons strikt aan de regels van Google en zullen nooit overgaan tot illegale praktijken. Hierdoor zal de optimalisatie iets langer duren, maar de kans op verwijdering vanuit de zoekresultaten zal er niet zijn.
Het optimaliseren voor de zoekmachines is een traject van enkele maanden en resultaten zijn dan ook pas zichtbaar. Wij kunnen (in tegenstelling tot Adwords) geen garanties doen voor succes. Echter hebben wij nog nooit meegemaakt dat een SEO optimalisatie traject niet succesvol is geweest.

Deze kosten zijn inclusief plaatsen van links en controle daarvan gedurende 6 maanden, installatie Google Analytics en wekelijkse rapportage.

Voor meer informatie hierover kunt u geheel vrijblijvend contact met ons op nemen.

Internet strategie

Van goed naar beterDe Internet wereld veranderd continu. Wat vandaag een hit is, kan morgen wel helemaal verouderd zijn. Voor u als eCommerce eigenaar is het onmogelijk om dit allemaal bij te houden. Vraagstukken als ‘moet ik iets doen met video of met Twitter’ kunnen zeer belangrijk zijn voor het succes van uw online aanwezigheid. En wij kunnen u daarbij helpen. Of u bezig bent met een nieuwe website, een redesign of gewoon wilt weten waar u staat hebben wij een uniek pakket voor u samengesteld. En bent u niet zeker van het nut hiervan? Dan nodigen wij u van harte uit om onder het genot van een kop koffie (uiteraard op onze kosten) een uurtje te praten over de nieuwe ontwikkelingen op Internet. Deze sessie is uiteraard ook onze kosten.

Voor meer informatie hierover kunt u geheel vrijblijvend contact met ons op nemen.